Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat je website altijd up-to-date is, is het verstandig om een onderhoudscontract af te sluiten. Hierdoor bent u er zeker van dat uw website zo goed mogelijk beveiligd is, deze altijd werkt in de nieuwste browsers en dat er regelmatig een back-up wordt gemaakt van uw bestanden. Dot Red biedt drie verschillende pakketten aan: basis, standaard en uitgebreid. Je wordt geacht om minimaal het basispakket af te nemen zodat er geen beveiligingsrisico’s optreden.

Basis Standaard Uitgebreid
Wordpress core updates
Wordpress plugin updates
Complete site back-ups (i.c.m. hosting)
Database opschonen & optimaliseren
Gegarandeerde werking in de laatste browser versies *
Gratis technische support per kwartaal 1 uur 3 uur
Prijs per jaar € 250,- € 300,- € 600,-

* Binnen 2 weken nadat er een nieuwe major versie van een browser is uitgekomen zal uw website hier gegarandeerd probleemloos op werken. Dit geldt voor de laatste twee versies van de browsers Chrome, Firefox, Safari, iOS Safari, Android browser en de laatste 3 versies van Internet Explorer.

Voorwaarden:
Prijzen zijn exclusief btw. Een onderhoudscontract is geldig voor één website, ongeacht het aantal domeinnamen. De minimale looptijd is 1 jaar en wordt stilzwijgend met telkens één jaar verlengd. De opzegtermijn bedraagt één maand. Betaling geschiedt per jaar. Ongebruikte uren zijn niet overdraagbaar naar de volgende maand. Werkzaamheden die niet onder het contract vallen worden tegen het standaard uurtarief uitgevoerd. Deze extra werkzaamheden vinden altijd pas na overleg met u plaats. Verder zijn de standaard algemene voorwaarden van toepassing.