Onderhoudscontracten


Om ervoor te zorgen dat je website altijd up-to-date is, is het verstandig om een onderhoudscontract af te sluiten. Hierdoor bent u er zeker van dat uw website zo goed mogelijk beveiligd is, deze altijd werkt in de nieuwste browsers en dat er regelmatig een back-up wordt gemaakt van uw bestanden. Bovendien is het mogelijk om vooraf tegen een sterk gereduceert tarief uren in te kopen die gebruikt kunnen worden voor technische aanpassingen aan uw website. Dot Red biedt drie verschillende pakketten aan: uitgebreid, standaard en basis. U wordt geacht om minimaal het basispakket af te nemen zodat er geen beveiligingsrisico's optreden.

 

  uitgebreid standaard basis
Updaten van de Wordpress core bij de komst van een nieuwe Wordpress versie (+/- ieder kwartaal)
Controle op en zonodig updaten van Wordpress plugins bij de komst van een nieuwe Wordpress versie (+/- ieder kwartaal)
Back-up van de gehele website
Opschonen en optimaliseren database
Uw website werkt altijd probleemloos in de nieuwste browsers *
Aantal uur gratis technische support en aanpassingen per kwartaal 3 uur 1 uur
Prijs per kwartaal €125,- €50,- €37,50

* Binnen 2 weken nadat er een nieuwe major versie van een browser is uitgekomen zal uw website hier gegarandeerd probleemloos op werken. Dit geldt voor de laatste twee versies van de browsers Chrome, Firefox, Safari, iOS Safari, Android browser en de laatste 3 versies van Internet Explorer

Voorwaarden:
Prijzen zijn exclusief btw. Een onderhoudscontract is geldig voor één website, ongeacht het aantal domeinnamen. De minimale looptijd is 1 jaar en wordt stilzwijgend met telkens één jaar verlengt. De opzegtermijn is drie maanden. Betaling geschiedt per jaar. Ongebruikte uren zijn niet overdraagbaar naar de volgende maand. Werkzaamheden die niet onder het contract vallen worden tegen het standaard uurtarief uitgevoerd. Deze extra werkzaamheden vinden altijd pas na overleg met u plaats. Verder zijn de standaard algemene voorwaarden van toepassing.